Roligare jobb med rätt verktyg

Med rätt verktyg blir din planering av drift och underhåll både roligare och effektivare. Våra underhålls- och ärendehanteringssystem V3i och AVi är webbaserade och kräver inga extra datorinstallationer eller nya investeringar i hård och mjukvara.

Du har tillgång till alla uppgifter och funktioner via nätet, oavsett var du befinner dig och behöver inte bekymra dig om systemadministration, uppdateringar eller säkerhetskopieringar. Om du behöver support eller utbildning finns vi nära till hands.

Systemen är lättanvända och flexibla samt kan utökas och anpassas efter nya förhållanden. De kan givetvis också kommunicera med andra IT-system. Resultatet är en lönsammare vardag med färre störningar och bättre underlag för inköp och upphandling.

Förutom V3i underhållssystem och AVI ärendehanteringssystem tillhandahåller Avector även ett Sök bostadssystem, AVQ, som är ett effektivt verktyg för hela ansökningsprocessen av lägenheter och lokaler. 

Utvecklandet av en helt ny plattform, AV Core, är i full gång i Avectors lokaler. AV Core kommer att komplettera våra befintliga system och samtidigt erbjuda någonting utöver det extra inom underhållsystem.

Om du har frågor eller vill veta mer om våra system så är du varmt välkommen att kontakta oss på 0431-402590 eller info@avector.com

Logga in