AVi Ärendehantering

Ta kontroll över flödet

Den som driver en fastighet lever i en ström av meddelanden och önskemål. Vissa av dem kanske hamnar på en enkel papperslapp, andra plingar in i mejlen eller noteras efter ett telefonsamtal. Sällan finns de på en och samma plats.
Det finns en betydligt enklare lösning; ärendehanteringssystemet som ger total överblick över alla ärenden och åtgärder: AVi.

Lätt att införa

AVi är kostnadseffektiv webbaserad ärendehantering som fungerar med Internet Explorer 9, Google Chrome och Safari. Ingen särskild utbildning eller installation krävs och AVi är därför mycket lätt att införa.
Med AVi ärendehanteringssystem anmäler hyresgästen bara sitt ärende via en webbsida och meddelas sedan kontinuerligt om hur det följs upp. Samtidigt får fastighetsägare och entreprenör en helhetsbild av samtliga anmälningar och aktuell status för åtgärder.

Användarvänligt

Ärendehanteringssystemet är användarvänligt och har ett fåtal optimerade funktioner. Designen är snygg och kan enkelt anpassas till din företagsprofil. Nya fastigheter och hyresobjekt kan läggas till och användningen utvidgas efter behov. Du kan också addera fler funktioner eller språkalternativ om du ytterligare vill bredda användningen av AVI ärendehantering.

AVi finns i tre olika utföranden: AVi, AVi Profile och AVi Profile+ 

Om du har frågor eller vill veta mer om våra system så är du varmt välkommen att kontakta oss på 0431-402590 eller info@avector.com

 

Produktblad AVi

Logga in