Inventering

Inventera fastigheter är så mycket mer än att bara räkna objekt. Att ha kontroll över de objekt som finns i en fastighet, samt veta var de finns och vad det är för typ av objekt är grunden till ett lyckat underhåll. Med en inventering från Avector får du just det underlag och stöd du behöver.

Våra konsulter dokumenterar i alla typer av fastigheter. Med bred kunskap och lång erfarenhet anpassar vi oss efter dina behov och krav. 

Vi kan till exempel inventera utrustning inom bygg, brand, kyla, mark, VVSK och process, så att du får nödvändig teknisk information. Efter avslutat arbete får du en detaljerad och lättarbetad objektslista på dina fastighetsobjekt som du enkelt kan implementera i Avectors drift- och underhållssystem V3i, eller i ditt befintliga underhållssystem. 

Fördelen med att kunna samla all dokumentation som berör fastigheten på ett och samma ställe, är att man på ett enkelt och användarvänligt sätt, alltid hittar vad man söker efter. Som resultat kommer ni ha större kontroll på ert bestånd, vilket ger bättre lönsamhet. Vilket innebär att man sparar både tid och pengar på sitt fastighetsunderhåll, samtidigt som verksamheten effektiviseras. 

För att ha ett kostnadseffektivt underhåll rekommenderar Avector följande:


Vill man minimera sina utgifter på ett effektivt sätt, är en inventering ett steg i rätt riktning. 

Man kan enkelt jämställa en inventering med en investering, risken för oönskade haverikostnader minskas och vinsten via låga underhållskostnader ökar. 

Som komplettering till inventeringen erbjuds även planritning/ar över fastighetsbeståndet, där vi utgår från era befintliga ritningar.

Läs mer här.

Om du har frågor eller vill veta mer om våra tjänster så är du varmt välkommen att kontakta oss på 0431-402590 eller info@avector.com

 

Produktblad Inventering

Logga in